Fiskepakker med fersk tang og grønnsaker
Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 4 små never fersk sagtang - eller blæretang
- 400 gram laks
- 400 gram torsk
- 4 stilker stangselleri
- ½ stk løk
- 1 stk rød paprika
- 2 stk gulerøtter
- 1 stk fennikel
- 1 stk sitron - saften
- Pepper
- Olivenolje
FREMGANGSMÅTE
- Lag 8 kvadratiske ark med aluminiumsfolie (2 små pakker til hver)
- Kutt opp fisken i terninger og fordel den utover arkene
- Kutt den ferske tangen i passe små biter og ha den på fisken
- Kutt grønsakene i biter/skiver, og fordel over tangen
- Press over sitronsaft
- Ha på litt olivenolje
- Dryss på pepper
- Pakk sammen pakkene
- Stekes midt i ovnen på 190 grader i 20 minutter
Tid: 20-40 min
Kategori: Hovedrett
Legg oppskriften i din samling Klikk på din samling
Om tang og tare i denne retten:
Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.Rømme dressing med Havfruens hår/ tarmgrønske er fint tilbehørSagtangOm tang og tare i mat Om jod i tang og tare Om umami
Kilde: TMT