Honningristede hasselnøtter med sagtang eller butare
Porsjoner 1
INGREDIENSER
- 1 ss tørket knust sagtang eller butare
- 200 gram hasselnøttkjerner
- 3 ss honning
FREMGANGSMÅTE
- Varm opp honningen i en liten kjele (ikke koke)
- Bland hasselnøttene med honningen
- Ha den knuste tang/taren i blandingen og rør godt
- Spre blandingen utover bakepapir på en stekeplate
- Stekes i ovnen 15 minutter på 160 grader
- Bland de ristede nøttene med tang/taren
- Settes til avkjøling, spre godt utover da nøttene blir noe klissete
Tid: 20 min
Kategori: Dessert
Legg oppskriften i din samling Klikk på din samling
Om tang og tare i denne retten:
Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.Passer som snack og som tilbehør til desserterSagtangButareAndre brunalger kan også benyttesOm tang og tare i mat Om jod i tang og tare Om umami
Kilde: TMT