Kunnskap om bruk av tang og tare

Kesam med søl, friske bær og furikake

Porsjoner 4
INGREDIENSER
  • 1 ts finhakket tørket søl
  • 100 gram friske bringebær
  • 100 gram blåbær
  • 100 gram fryste bjørnebær
  • 2 ss hakkede valnøtter
  • 1 boks vanilje kesam
  • Furikake - se egen oppskrift
FREMGANGSMÅTE
  • Bland den finhakkete tørkede sølen inn i Kesam.
  • Legg bær, kesamog bær lagvis i porsjonsglass, fint at en bærsort er frossen, da flyter det litt utover, men ikke for mye.
  • Pynt med friske bær og furikake på toppen
Tid: Under 20 min
Kategori: Dessert
Skriv ut oppskriften
Legg oppskriften i din samling
Om tang og tare i denne retten:
Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.
Bruk de bærene som er tilgjengelig
Søl
Furikake
Om tang og tare i mat 
Om umami
Kilde: TMT