Kesam med søl, friske bær og furikake
Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 1 ts finhakket tørket søl
- 100 gram friske bringebær
- 100 gram blåbær
- 100 gram fryste bjørnebær
- 2 ss hakkede valnøtter
- 1 boks vanilje kesam
- Furikake - se egen oppskrift
FREMGANGSMÅTE
- Bland den finhakkete tørkede sølen inn i Kesam.
- Legg bær, kesamog bær lagvis i porsjonsglass, fint at en bærsort er frossen, da flyter det litt utover, men ikke for mye.
- Pynt med friske bær og furikake på toppen
Tid: Under 20 min
Kategori: Dessert
Legg oppskriften i din samling Klikk på din samling
Om tang og tare i denne retten:
Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.Bruk de bærene som er tilgjengeligSølFurikakeOm tang og tare i mat Om umami
Kilde: TMT