Tangpizza-Konkurranse

La deg inspirere

PizzaKonkurranse

Takk for alle bidrag til tangpizza-konkurransen, det kom inn veldig mange gode oppskrifter.

Oppskrifter vil bli lagt ut etter hvert.

Det var veldig mange spennende kombinasjoner og smaker så vurderingene var krevende, men nå har juryen talt og vinnerne er valgt ut:

Klassen for enkelt personer

Premie: Deltakelse på tangsafari hos Ting med Tang og tang produkter verdi kr 2500,-

Vinneren er pizza: Havsletta

Premie: Spennende goodie-bag fra Orkla

Vinneren er pizza: Høstpizza med havets bacon

Premie: Tang og tare produkter Lofoten Seaweed verdi kr 500,-

Vinneren er pizza: Rød pizza med høstens vekster og havets ruccola

Premie: Nett fra Forskningsrådet

Vinneren er pizza: Hav og hei

Premie: Nett fra Forskningsrådet

Vinneren er pizza: Havgryns «umamipizza»

Premie: Nett fra Forskningsrådet

Vinneren er pizza: Verdure di mare (Havets grønnsaker)

Premie: Nett fra Forskningsrådet

Vinneren er pizza: Pizza con nori

Klasse for grupper

1. premien ble utvidet til tangkurs med Ting med Tang hos Orkla

Vinneren er pizza: Linnea’s oh-fish-ial pizza og elevene ved Restaurant og matfag VG1 Kirkeparken VGS

2. premie løftes til: Dag i Engelsviken med tangsafari hos Ting med Tang (ex.reise) eventuelt digital tangsafari

Vinneren er pizza: Hvit pizza med havets ruccola og studentbedriften Havgryn

Tangsalt fra Lofoten Seaweed til hver av deltakerne i gruppen

Vinneren er pizza: Porsjonspizza med tare

Nett fra Forskningsrådet til hver av deltakerne i gruppen

Vinneren er pizza: Salstraumen havet pizza

Jury medlemmene var:
Mari Vold Bjordal, Bellona – Linn Ann Bjelland Brunborg, Orkla Ocean – Tom Johannessen, Nofima – Anne-Lise og Bjørn Viken, Ting med Tang
Juryens avgjørelse var endelig og kan ikke overprøves.

Samarbeidspartnere
Tangpizza-konkurranse