Panert fisk med tang eller tare
Porsjoner 4
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
- Bland mel og tørket tare i skål 1
- Visp egg i skål 2
- Bland strøkavring og tørket tare i skål 3
- Dypp fiskeskivene i skål 1, 2 og 3
- Stekes gyllen på begge sider i panne
Finn godt tilbehør til panert fisk her:
Tid: 20-40 min
Kategori: Hovedrett
Legg oppskriften i din samling Klikk på din samling
Om tang og tare i denne retten:
Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.Om en bruker sagtang blir det mindre jod innhold i retten enn om en bruker butare.SagtangButareOm jod i tang og tareOm tang og tare i matOm umamiKilder: Havforskningsinstituttet
Kilde: Oppskrift TMT