Kunnskap om bruk av tang og tare

Ristede hasselnøtter med sagtang eller butare

Porsjoner 1
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
  • Bland hasselnøttene med oljen
  • Spre blandingen utover bakepapir på en stekeplate
  • Stekes i ovnen 15 minutter på 160 grader
  • Ha den knuste tang/taren på en flat tallerken
  • Bland de ristede nøttene med tang/taren
  • Settes til avkjøling
Tid: 20 min
Kategori: Tilbehør
Skriv ut oppskriften
Legg oppskriften i din samling
Om tang og tare i denne retten:
Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.
Passer som snack og tilbehør til kjøtt, grønnsaker og desserter
Sagtang
Butare
Andre brunalger kan også benyttes
Om tang og tare i mat 
Om jod i tang og tare 
Om umami
Kilde: TMT