Ristede hasselnøtter med sagtang eller butare
Porsjoner 1
INGREDIENSER
- 1 ss tørket knust sagtang eller butare
- 200 gram hasselnøtt kjerner
- 3 ss nøytral olivenolje
FREMGANGSMÅTE
- Bland hasselnøttene med oljen
- Spre blandingen utover bakepapir på en stekeplate
- Stekes i ovnen 15 minutter på 160 grader
- Ha den knuste tang/taren på en flat tallerken
- Bland de ristede nøttene med tang/taren
- Settes til avkjøling
Tid: 20 min
Kategori: Tilbehør

Om tang og tare i denne retten:
Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.Passer som snack og tilbehør til kjøtt, grønnsaker og desserterSagtangButareAndre brunalger kan også benyttesOm tang og tare i mat Om jod i tang og tare Om umami
Kilde: TMT