Tangpizza med Lofoten Seaweed
Nordnorsk drivkraft møter japansk finesse i kjærlighet til havet
baner vei for fremtidens matopplevelse.
Siden 2016 har fiskerdatter Angelita og matentusiast Tamara trosset vær og vind for å høste næringsrike og velsmakende grønnsaker fra det iskalde Lofothavet.
I fiskeværet Napp har de Japanske mattradisjonene satt sitt preg på foredlingen av råvarene og resultert i en serie av spennende matprodukter. Med fokus på gode, naturlige råvarer og smart emballasje ønsker de å spre ekte matglede og en mer bærekraftig livsstil. Slik baner vi i Lofoten Seaweed vei for fremtidens matopplevelse.
Lofotens seaweed håndhøster viltvoksende tang og tare etter bærekraftige metoder som sikrer sunn gjenvekst, balansert økosystem og absolutt sporbarhet.
Les mer om Lofoten Seaweed og Angelita og Tamara her
Bli inspirert av denne flotte videoen som viser Lofoten Seaweed eventyret og beskriver den fantastiske ressursen som tang og tare er
Pizza oppskrifter
Kokken hos Lofoten Seaweed har laget 2 tangpizza-oppskrifter for å gi inspirasjon til deltakerne i denne konkurransen.
Rød Vegetarpizza med røkt butare salt
Hvit Vegetarpizza med trøffeltangsalt
Kjøp Tang og tare produkter
Samarbeidspartnere
Tangpizza-konkurranse












Fotograf: Morten Munthe

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Morten Munthe

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Marjolein Worum

Fotograf: Morten Munthe

Fotograf: Marjolein Worum