Rør ut honningen i det lunkne vannet.
Dryss tørrgjær i vannet og la det stå i 5-10 minutter til det danner seg et kremet lag på toppen.
Bland alt det tørre godt inkludert butare, og hell halvparten i det våte.
Rør til du har en jevn røre, før du heller i resten av melet i flere runder.
Deigen skal være klissete, men ikke rennende.
Legg bakepapir i brødform på cirka 1,8 liter og hell deigen i formen.
Dryss over resten av frøene og dytt dem forsiktig ned i deigen.
Dekk formen med plastfolie og la deigen heve i en times tid på et lunt sted.
Stekes på 200 grader i cirka 50 minutter. Brødet skal lage en hul lyd når du banker det på toppen.
La brødet stå i formen i 5-10 minutter etter du har tatt det ut av ovnen. Avkjøl så godt på rist før du skjærer i brødet for å unngå at skivene blir deigete.