Go Back
+ servings

Vårrull med butare

Kategori: Forretter
Servings: 4 8 stk

Ingredients

  • 2 porsjoner ris
  • vann som anvist på pakken
  • ½ Rød paprika
  • ½ Gul paprika
  • 4 store champingon
  • ½ bunt vårløk
  • ½ stk lime
  • 8 store biter butare
  • 2 liter vann til forvelling av taren
  • 1 ts hvite sesamfrø
  • olje til steking
  • soya saus som tilbehør

Instructions

  • Kok risen etter anvisningen på pakken.
  • Kutt opp paprika, sopp og vårløk i små biter
  • Fres sopp, paprika og vårløk i litt olje, til de er møre.
  • Ha den ferdigkokte risen sammen med grønnsakene og la den frese med på lav varme et par minutter
  • Ha i saften av limen i blandingen
  • Ha butaren i kokende vann til de blir helt grønne (skjer på under et minutt)
  • Legg stykkene av butare på en fjøl, legg passe mengde risblanding oppå og lag en rull
  • Legg på tallerken eller serveringsfat og dryss over med sesamfrø

Sever soyasaus ved siden av

    Notes

    Kilde: Oppskrift TMT