Go Back
+ servings

Tang og bringebærkuler

Tid: Over 60 min
Kategori: Dessert
Servings: 4
Calories: 1kcal

Ingredients

  • 100 g bringebær frossen
  • 1,3 dl cashewnøtter usaltete
  • 1,3 dl kokosflak eller kokosmasse
  • 3 ts tørket butare finhakket
  • 1 ts tørket tarmgrønske finhakket
  • 1 ts kokesjokolade raspet
  • 1 ts tørket søl finhakket
  • 1 ss cashew-nøttestrø fra Tango seaweed med butare
  • 12 stk frossen bringebær til pynt

Instructions

  • Kjør de frosne bringebærene med cashewnøtter, kokosflak og butare i food processor til jevn røre. 
  • Form røren til 8 kuler, rull 4 i tarmgrønske og 4 i raspet kokesjokolade med finhakket søl. Ta en stripe honning og en stripe cashew-nøttestrø på en asjett legg på en av hver kule og pynt med bringebær.
  •  La asjettene stå i kjøleskapet frem til servering.

Notes

Kilde: Oppskrift TMT

Nutrition

Serving: 1g | Kalorier: 1kcal | Carbohydrates: 1g | Protein: 1g | Natrium: 1mg | Kalium: 1mg | Fiber: 1g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 0.8mg | Kalsium: 10mg | Jern: 0.2mg