Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Instruksjonsbilder
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Skriv ut oppskrift
Legg til i samlingen
Gå til Samlinger
Fylt sopp med fersk tang
Tid:
20-40 min
Kategori:
Forrett, Tilbehør
Porsjoner:
4
Ingredienser
4
store
champignon
2
ss fersk
sagtang eller blære tang
hakket
1
stk
charlotteløk
1
ss
soltørkede tomater
i olje
3
ss
Norvegia ost
revet
FREMGANGSMÅTE
Hul ut soppen
Benytt 1/2 praten av det som er hult ut av soppen og hakk det opp
Ha i hakket tang, løk, sopp, tomat og ost i en bolle
Fyll soppene med blandingen
Stekes i ovnen 20 minutter på 180 grader
Merknader
Kilde: Oppskrift
TMT
Ernæring
Servering:
1
g