Fylt sopp med fersk tang

Porsjoner 4
INGREDIENSER
  • 8 store champignon
  • 2 ss fersk sagtang eller blære tang hakket
  • 1 stk charlotteløk
  • 1 ss soltørkede tomater i olje
  • 3 ss Norvegia ost
FREMGANGSMÅTE
  • Hul ut soppen
  • Hakk opp soppstilk, tang, tomater og løk, riv osten og bland det i en bolle.
  • Fyll soppene med blandingen
  • Stekes i ovnen 20 minutter på 180 grader
Tid: 20-40 min
Kategori: Forrett, Tilbehør
Skriv ut oppskriften
Legg oppskriften i din samling
Om tang og tare i denne retten:

Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.

Finhakk tangen før den blandes med de andre ingrediensene.

Sagtang

Blæretang

Om tang og tare i mat

Om jod i tang og tare

Om umami

Kilder: Havforskningsinstituttet

Kilde: Oppskrift TMT