Kunnskap om bruk av tang og tare

Nyheter

2 weeks ago

Ting med Tang
Det var fint å bli invitert til Koralluken hos Canon Norge å dele kunnskap om bruk av tang og tare. De viste stor interesse for både foredrag og smaksprøver. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Ting med Tang
Tusen takk til alle som bidro til at Familiedagen Mat fra havet - før nå og i fremtiden i Engelviken ble så flott. Flere snakket om at dette burde gjentas neste år.Her var det mange spennende smaker av mat fra havet som få hadde smakt på tidligere; syltet tang, ulike tangsmør, tacogryte med seifilet, crustade med blåskjell og skalldyrkrem, ostekake med furikake, lasagne med purply, chili con carne med purply, vårruller og laks pokerbowl. I tillegg var det også smaksprøver på den kjente fiskesuppen til Engelsviken Brygge Fiskerestaurant Det var både foredrag om Mat fra havet - før nå og i fremtiden av Anne-Lise Viken i Ting med Tang og historiefortelling om den fantastiske reisen Engelsviken Canning har hatt fra 1867 og frem til i dag av Lars Sigvart "Siggen" Gran Andersen. Barna kose seg med og leke i Elias båten og med eventyrfortelling om Noriko på eventyr i tangen sammen Ann Christin Levvel fra Gaustadgrenda barnehage. De nesten to hundre som kom har fått øynene opp for at havet har mye å by på som de ikke var så kjent med fra før.En spesiell takk til Marin Næringutvikling i Ytre Oslofjord og Skagerrak, Brødrene Skogen Fiskhandel, Engelsviken Brygge og Fiskerestaurant, Engelsviken Matbar og Ting med Tang for at arrangementet ble gjennomført.Engelsviken Brygge Fiskerestaurant Engelsviken Matbar Visit Fredrikstad Hvaler Hvaler kommune ... See MoreSee Less
View on Facebook

Nyhetene våre ligger på Facebook siden Ting med Tang
Her legger vi inn:

• Forskningsresultater

• Hva som skjer i Ting med Tang.

• Hva andre firmaer som arbeider med tang og tare gjør

• Oppskrifter

• Annet som kan bidra til økt bruk av tang og tare i maten

Deltakelse på Facebook siden vår med likes, kommentarer anbefalinger og anmeldelser er vi glad for.