
Kunnskap om bruk av tang og tare
Nyheter
Fine dager med Kaperuka i Farsund. Det ble mange ulike aktiviteter. Dommer i kokkekamp, aktiviteter for barna, minikurs og en flott Tangsafari i finværet. Både små og store oppdaget at tang og tare er en veldig verdifull ressurs som er alt for lite benyttet.
KaperUka i Farsund Visit Farsund
Nå går turen til Farsund og vi håper du vil være med på et av kursene i løpet av Kaperuka. Se mer info her kaperuka.no/bli-med-pa-tang-og-tare-kurs-pa-kaperuka/![]()
hele programmet her
kaperuka.no/program/![]()
KaperUka i Farsund Visit Farsund
Dette innholdet er ikke tilgjengelig akkurat nå
Når dette skjer, skyldes det vanligvis at eieren enten bare har delt det med en liten gruppe mennesker, har endret hvem som kan se det, eller har slettet det.
Mange spennende smaker og ny kunnskap på Nasjonal museet òg Nesoddtangen i dag. Arrangementet er den del av utstillingen «Ny nordisk. Mat, estetikk og smak» Det er et samarbeid mellom Nasjonalmuseet Norges sopp- og nyttevekstforbund Jørgen Ravneberg og Ting med Tang.
Mange fornøyde deltakere på Storesand i dag som lærte hvordan sanke og bruke tang og tare i maten.
Visit Fredrikstad Hvaler Besøkssenter Ytre Hvaler nasjonalpark
Nyhetene våre ligger på Facebook siden Ting med Tang
Her legger vi inn:
• Forskningsresultater
• Hva som skjer i Ting med Tang.
• Hva andre firmaer som arbeider med tang og tare gjør
• Oppskrifter
• Annet som kan bidra til økt bruk av tang og tare i maten
Deltakelse på Facebook siden vår med likes, kommentarer anbefalinger og anmeldelser er vi glad for.