Lær om tang og tare

Bli med på hele reisen teori, ut i fjæra å sanke, rensing, mat tilberedelse og spise måltider med tang og tare

Lær om tang og tare
tilpasset ulike behov

Sanking av tang og tare

Tangsafari

Dette er noen av tilbakemeldingene vi har fått

Hos oss forvandles det mystiske og litt ekle i fjæra til deilig hverdagsmat. Fjæra med tang og tare får en helt ny betydning, etter å ha vært hos oss vasser du i mat og ser etter de ulike artene tang og tare hver gang du er nede i fjæra. Det beste er at du etter et kurs med oss vet hvilke arter som egner seg til ulike matretter enten det er forrett, hovedrett eller dessert. Til og med når du lager kaker, syltetøy eller baker knekkebrød er det flott å bruke tang og tare.

Dette var et supert kurs

Dette var et supert kurs og kombinasjon med teori, plukking og matlaging var helt perfekt – nå ser vi på tang og tare med helt andre øyne. En kortreist sunn ressurs som vi skal begynne å bruke ja.

L.V.
Kursdeltaker

Kjempefornøyde deltakere

Vi hadde en kjempeflott helg med «Ting med Tang» her i Vevelstad kommune på Helgelandskysten! Kommunen inviterte de oppover, og de leverte et kjempebra kurs med god blanding av teori, matlaging og et flott måltid! Kjempefornøyde deltakere.

E.T.
Prosjektleder

Deres entusiasme er smittende

«Selv om kurset jeg deltok i ikke var på mer enn noen timer, klarte Bjørn og Anne-Lise å formidle god og grunnleggende kunnskap om de viktigste tang- og taresortene, og demonstrerte både sanking og matlaging med fangsten vår. Deres entusiasme er smittende, og kurset ga definitivt mersmak og lyst på enda mer kunnskap om temaet». Cecilie M

C.M
Kursdeltaker