Ny kunnskap – opplevelser og aktiviteter
Lær om den fantastiske ressursen tang og tare er både til mat og mye annet.
Ute, inne, hos dere eller hos oss vi tilpasser opplegget.
Spennende og lærerikt
Vi spesial tilpasser opplegget til hver enkelt gruppe med foredrag, ulike ute aktiviteter som ekskursjon, sanking, konkurranser og eller matlaging.
Vi tilbyr ulike smaksopplevelser fra smaksprøver til tre rettes middag.
For bestilling, forespørsel eller mer informasjon kontakt: Bjorn@tingmedtang.no
Aktivitets typer i Engelsviken
Aktivitetstyper hos dere
Dette er noen av de som har vært hos oss og hva vi kan tilby :
Foreninger, klubber og organisasjoner som har natur og sjø som sitt område – Enkeltpersoner som er glad i naturen, kjøper selv eller får i gave
Kommunale-, fylkeskommunale, og statlige organer som forvalter marine ressurser – Besøkssenter og museer
Firmaer som har tang som produkt og konkurransekraft butikker, kafeer, restauranter og hoteller – Forretningsarrangementer – teambuildning – events
Videregående skoler, grunnskole – Privatskoler – feriekolonier – Barnehager – Familieturer – små grupper – Veganere og vegetarianere
Dette er noen av tilbakemeldingene vi har fått
De imponerte med sin evne til å tilpasse budskapet til målgruppen
Foredraget gjorde tematikken rundt tang og tare relevant og nær, samtidig som det viste tydelig hvilket enorme potensial mat fra havet har – både for norsk industri, nasjonal selvforsyning og bærekraft. Vi sitter igjen med ny innsikt, motivasjon og ikke minst en dypere forståelse for hvorfor havets ressurser er en viktig del av fremtidens matsystem.
A.H.
Vitenparken Campus Ås
Kjempefornøyde deltakere
Vi hadde en kjempeflott helg med «Ting med Tang» her i Vevelstad kommune på Helgelandskysten! Kommunen inviterte de oppover, og de leverte et kjempebra kurs med god blanding av teori, matlaging og et flott måltid! Kjempefornøyde deltakere
E.T.
Prosjektleder
Det var en stor suksess
Vi prøvde Tangsafari i Engelsviken som et firma-event og teambuilding.
Vi var 18 personer som startet med felles buss fra Oslo.
Bjørn og Anne-Lise ga oss en fin innføring i hvordan man kan bruke tang og tare bidrag i matlagingen.
Vi avsluttet eventet med 3 rettes middag hvor tangen vi hadde plukket var med i alle rettene. Det var en stor suksess.
Det var ingen av de ansatte som hadde noe forhold til tang og tare før på forhånd.
Alle var veldig fornøyd med kurset og flere har benyttet seg av kunnskapen senere.
E.A.
Bravida
For bestilling, forespørsel eller mer informasjon kontakt: Bjorn@tingmedtang.no