Gå tilbake
+ porsjoner

Knekkebrød med havre og tang som bindemiddel

Tid: Over 60 min
Kategori: Tilbehør
Servings: 2 brett

Ingredienser

  • 1,5 dl tørket butare
  • 1,5 dl linfrø
  • 1,5 dl havregryn
  • 1,0 dl solsikkefrø
  • 0,5 dl gresskarkjerner
  • 4 dl vann

Tilsett etter ønske

  • 4 ts tørket knust trøffeltang
  • Eller
  • 1,5 dl tørket og grovhakket Havfruens hår/tarmgrønske

FREMGANGSMÅTE

  • Lag mel i foodprosessoren av: butare, havregryn, solsikkefrø og gresskarkjerner, blendes godt sammen
  • Ha i linfrøene
  • Blandet alt det tørre med vannet og la det stå i ca 8 timer
  • Ha i ønskede smakstilsetninger
  • Del deigen i to og bruk to stekebrett
  • Kjevles tynt ut mellom to bakepapir
  • Stekes på 150℃ i ca.50 min.
  • Bytt om på brettene
  • Pass på at alt blir tørt

Merknader