Gå tilbake
+ porsjoner

Knekkebrød med tang eller tare

Sunt og godt!
Servings: 30 knekkebrød
Calories: 1kcal

Ingredienser

  • 1,5 dl tørket sagtang eller butare
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 0,5 dl gresskarkjerner
  • 3 dl linfrø hele og knust
  • 4 dl vann

FREMGANGSMÅTE

  • Knus den tørkede tang/taren
  • Bland alt det tørre og hell i vannet
  • Benyttes butare bruk kun vingene og ikke midtribben
  • La blandingen hvile i ca 8 timer før den kjevles tynt mellom bakepapir.
  • Stekes i varmluftsovn på ca 100 grader.
  • Del opp med pizzarulle etter 20 min. La de stå i ovnen til de er helt tørre. Flytt gjerne rundt på bitene for jevn tørking.

Merknader

Ernæring

Servering: 1g | Kalorier: 1kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 1g | Kolesterol: 1mg | Natrium: 1mg | Kalium: 1mg | Fiber: 1g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 0.8mg | Kalsium: 10mg | Jern: 0.2mg