Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Instruksjonsbilder
Merknader
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Skriv ut oppskrift
Legg til i samlingen
Gå til Samlinger
Panert fisk med tang eller tare
Tid:
20-40 min
Kategori:
Hovedrett
Servings:
4
Ingredienser
4
store skiver
torsk
eller sei
2
ss
mel
1
ss knust tørket
sagtang
eller
butare
½
egg
4
ss
strøkavring
2
ss knust tørket
sagtang
eller
butare
smør
til steking
FREMGANGSMÅTE
Bland mel og tørket tare i skål 1
Visp egg i skål 2
Bland strøkavring og tørket tare i skål 3
Dypp fiskeskivene i skål 1, 2 og 3
Stekes gyllen på begge sider i panne
Finn godt tilbehør til panert fisk her:
brokkolisalat
og
ovnsbakte gulerøtter
Merknader
Kilde: Oppskrift
TMT