Gå tilbake
+ porsjoner

Tang og bringebærkuler

Tid: 20-40 min
Kategori: Dessert
Servings: 6
Calories: 1kcal

Ingredienser

  • 100 g bringebær frossen
  • 1,3 dl cashewnøtter usaltete
  • 1,3 dl kokosmasse
  • 3 ts knust tørket butare eller 3 ganger så mye fersk hakket blæretang
  • furikake - tørket; butare, tarmgrønske, nyperoseblomsterblader og sitronskall se oppskrift: Furikake - Ting med Tang
  • litt honning til pynt på asjetten

FREMGANGSMÅTE

  • Del ingrediensene i to og kjør de frosne bringebærene med cashewnøtter, kokosflak og butare i food processor til en fin og en grov røre. Bland så de ulike rørene.
  • Lag furikake som beskrevet i oppskriften Furikake - Ting med Tang
  • Form røren til 2 kuler i plomme størrelse pr. person og rull de i furikakeblandingen
  • Legg de på asjetter og pynt med honning
  • La dessertasjettene med bringebærkulene stå i kjøleskap frem til servering.

Merknader

Kilde: Oppskrift TMT

Ernæring

Servering: 1g | Kalorier: 1kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 1g | Natrium: 1mg | Kalium: 1mg | Fiber: 1g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 0.8mg | Kalsium: 10mg | Jern: 0.2mg