For deg som ønsker å lære om denne kortreiste og næringsrike ressursen, men mangler kunnskap og inspirasjon til å komme i gang. Her trengs ingen forkunnskaper.
Hvorfor bør du bruke tang og tare i maten? Kan jeg høste den selv i fjæra? Hvilke arter egner seg til hva slags mat? Må den renses? Hvordan konserverer jeg dette? Hvilket næringsinnhold har tang og tare? Disse spørsmålene og mye, mye mer ønsker vi å lære deg svarene på slik at du selv kan ta i bruk denne næringsrike ressursen.
Kurset omfatter alt fra en teoretisk del hvor undervisningen foregår inne, videre en praktisk del hvor vi går ut i fjæra og høster ulike arter. Her er du selv med ut i vannet og høster og renser. Vel tilbake tilbereder vi i sammen et felles måltid som avslutning på kurset. Her bruker vi av dagens fangst i rettene og oppskriftene får du selvfølgelig med deg sammen med all kunnskapen du nå har fått.
Etter kurset vil du se på dette «rare» i fjæra med nye øyne.