Kunnskap om bruk av tang og tare
Nyheter
Veldig hyggelig besøk fra Britiske ambassaden i dag. Nye tang entusiaster ble skapt 🪸
Fin dag i Engelsviken med 65 elever og lærere fra Akademiet Fredrikstad. De som vant konkurransen fant 10 ulike arter med tang og tare 🪸
Vi ønsker Angelita og Tamara i Lofoten Seaweed Company lykke til
Tangdamene er nominert: – Høster godsaker fra en av verdens sterkeste tidevannsstrømmer
Matprisen løfter fram og hedrer bønder, kokker og mennesker som bryr seg om bærekraftige måltider. Lofoten Seaweed er en av årets nominerte.
Bilder fra Havforskningsinstituttet sitt innlegg
Veldig flott at Visit Fredrikstad Hvaler har laget innlegg om oss og det vi holder på med.Har du sett de siste matoppskriftene vi har lagt ut? tingmedtang.no/oppskrifter-med-tang-og-tare/
Nyhetene våre ligger på Facebook siden Ting med Tang
Her legger vi inn:
• Forskningsresultater
• Hva som skjer i Ting med Tang.
• Hva andre firmaer som arbeider med tang og tare gjør
• Oppskrifter
• Annet som kan bidra til økt bruk av tang og tare i maten
Deltakelse på Facebook siden vår med likes, kommentarer anbefalinger og anmeldelser er vi glad for.