
Kunnskap om bruk av tang og tare
Nyheter
I dag kom Mysen VGS nærmere sjøen. Vi hadde med tang og tare både til matlaging og for å bli kjent med de ulike artene av røde, grønne og brune makroalger. Det ble både teori, praksis og avslutting med en deilig 3 retters meny med tang og tare som ingrediens. Oppskriftene ligger på tingmedtang.no
Mysen videregående skole
Veldig gøy å være med på åpningen av Geitmyra Tønsberg matkultursenter for barn
Denne festkvelden blir det spennende matretter på @St.Peter’s restaurant i Øyenkilen og vi håper du melder deg på. Begrenset med plasser. Du får også svar på det du lurer på om tang og tare. Ønsker du gavekort til heldagskurs med matlaging får du rabatt på det denne kvelden.![]()
Påmelding og les mer om arrangementet her facebook.com/events/s/st-peters-havets-aften-med-tan/6762914877101968/
Flott dag med Blått Naturbruk - Kalnes vgs ![]()
VG 1 Blått naturbruk
VG 2 Fiske og fangst![]()
Det er veldig spennende å inspirere ungdommene til å tenke på fremtidige arbeidsplasser med tang og tare.
Gleder oss til denne dagen 🙂
Dette innholdet er ikke tilgjengelig akkurat nå
Når dette skjer, skyldes det vanligvis at eieren enten bare har delt det med en liten gruppe mennesker, har endret hvem som kan se det, eller har slettet det.Nyhetene våre ligger på Facebook siden Ting med Tang
Her legger vi inn:
• Forskningsresultater
• Hva som skjer i Ting med Tang.
• Hva andre firmaer som arbeider med tang og tare gjør
• Oppskrifter
• Annet som kan bidra til økt bruk av tang og tare i maten
Deltakelse på Facebook siden vår med likes, kommentarer anbefalinger og anmeldelser er vi glad for.