Kurs/Tangsafari

2018-03-31 09:00 - 17:00
Engelsviken
Phone:92428245
Address: Moloveien 4, 1628 Engelsviken, Norge

For deg som ønsker å lære om denne kortreiste og næringsrike ressursen, men mangler kunnskap og inspirasjon til å komme i gang. Her trengs ingen forkunnskaper.

Hvorfor bør du bruke tang og tare i maten? Kan jeg høste den selv i fjæra? Hvilke arter egner seg til hva slags mat? Må den renses? Hvordan konserverer jeg dette? Hvilket næringsinnhold har tang og tare? Disse spørsmålene og mye, mye mer ønsker vi å lære deg svarene på slik at du selv kan ta i bruk denne næringsrike ressursen

Kurset omfatter alt fra en teoretisk del hvor undervisningen foregår inne, videre en praktisk del hvor vi går ut i fjæra og høster ulike arter. Her er du selv med ut i vannet og høster og renser. Vel tilbake tilbereder vi i sammen et felles måltid som avslutning på kurset. Her bruker vi av dagens fangst i rettene og oppskriftene får du selvfølgelig med deg sammen med all kunnskapen du nå har fått.

Etter kurset vil du se på dette «mystiske» i fjæra med nye øyne. Meld deg på arrangementet her så tar vi kontakt, eller send oss en e-post.
Pris pr deltaker kr 950,-
Inkluderer 3 retters middag
Har du spørsmål ta kontakt med Anne-Lise eller Bjørn
anne-lise@tingmedtang.no 92428245 eller
bjorn@tingmedtang.no 92823919