Havfruens hår med ingefær og miso
Porsjoner 1
INGREDIENSER
- 2 ss frisk raspet ingefær
- 2 ss miso paste fra Asia butikk - kan erstattes med grov sennep
- 3 ss nøytral olivenolje
- 3 ss mild eddik
- 10 ss fersk havfruens hår - /tarmgrønske
FREMGANGSMÅTE
- Plukk havfruens hår/tarmgrønske forsiktig. Skyll godt i sjøen. Klem vannet godt ut. Finkuttes på fjøl.
- Skrell og rasp ingefær fint før den måles opp.
- Bland ingefær, misopaste, olje, eddik og rør til den er godt blandet
- Bland inn den den kuttete havfruens hår/tarmgrønske
På bildet bruker vi den ved siden av salmalaks, ponsusaus og sesamfrø. Den passer til skalldyr, fiskeretter og mye mer.
Tid: Under 20 min
Kategori: Tilbehør
Legg oppskriften i din samling Klikk på din samling
Om tang og tare i denne retten:
Bør brukes innen 4 timer eller et døgn i kjøleskapet.Når den er laget holder den flere uker i kjøleskapetTang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.Havfruens hår /tarmgrønskOm tang og tare i mat Om umami