Pastinakkpuré med trøffeltang
Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 400 g pastinakkrot
- 1 dl fløte
- 100 g smør
- 2 ts tørket trøffeltang - grisetangdokke
FREMGANGSMÅTE
- Kutt opp pastinakk i små biter og kok til de er helt møre, mos de med stavmikser eller moser.
- Bland inn smør og fløte.
- Tilsett trøffeltangen rett før servering.
Tid: 20-40 min
Kategori: Tilbehør
Legg oppskriften i din samling Klikk på din samling
Om tang og tare i denne retten:
Trøffeltang/grisetangdokke brukes for å gi retten en trøffel smak.Trøffeltangen/grisetangdokken bør tørkes i ovnen på 57 grader, dette gir best aroma. Det er som tørket at trøffel- duft og smak kommer best frem.Fettet i retten fremmer trøffelsmaken.Bland den inn i pureen rett før servering for å få mest trøffel- duft og smak. Kilder: Havforskningsinstituttet
Kilde: Oppskrift TMT