Havfruens hår med ingefær og miso

Porsjoner 1
INGREDIENSER
  • 2 ss frisk raspet ingefær
  • 2 ss miso paste fra Asia butikk kan erstattes med grov sennep
  • 3 ss nøytral olivenolje
  • 3 ss mild eddik
  • 10 ss fersk havfruens hår /tarmgrønske
FREMGANGSMÅTE
  • Plukk havfruens hår/tarmgrønske forsiktig. Skyll godt i sjøen. Klem vannet godt ut. Finkuttes på fjøl.
  • Skrell og rasp ingefær fint før den måles opp.
  • Bland ingefær, misopaste, olje, eddik og rør til den er godt blandet
  • Bland inn den den kuttete havfruens hår/tarmgrønske
På bildet bruker vi den ved siden av salmalaks, ponsusaus og sesamfrø. Den passer til skalldyr, fiskeretter og mye mer.
    Tid: Under 20 min
    Kategori: Tilbehør
    Skriv ut oppskriften
    Legg oppskriften i din samling
    Om tang og tare i denne retten:

    Bør brukes innen 4 timer eller et døgn i kjøleskapet.

    Når den er laget holder den flere uker i kjøleskapet

    Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.

    Havfruens hår /tarmgrønsk

    Om tang og tare i mat 

    Om umami