Ryllik, ruccola og spinatmousse med tang som stivelse
Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 2 dl Ryllik
- 2 dl Ruccola
- 2 dl Spinat
- 1,5 dl Lett rømme
- 1,5 dl Krusflik gel
FREMGANGSMÅTE
- Lag gele av krusflik. Kok opp 2 dl fersk krusflik og 2 dl vann, la det småkoke i en time. Hell blandingen i en sil og kjøl ned vesken
- Grovhakk ryllik, ruccola, spinat og hell blandingen i en bolle
- Tilsett lettrømmen og rør om
- Tilsett krusflik gelen og rør om
- Fordel blandingen i porsjonsskåler, ha gjerne plastfolie i formene før blandingen helles i. Så blir det enklere å få de ut av formene.
- Sett formene i kjøleskapet og la de stå i kjøleskapet til det er stivt omkring 1-2 timer
- Snu formene på tallerken eller fat og pynt med ryllik, ruccola og spinat
Tid: Over 60 min
Kategori: Forrett, Tilbehør
Legg oppskriften i din samling Klikk på din samling
Om tang og tare i denne retten:
Krusflik kan brukes som fortykning i retter som serveres kalde. Tangen vil tilføre retten næringsstoffer og gjøre den velsmakende.Krusflik Om tang i mat
Kilde: Ting med Tang