Mjødurt panna cotta med tang som stivelse
Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 5 dl fersk krusflik
- 5 dl ferske mjødurtblomster
- 5 dl kremfløte
- 100 g sukker
- 1,5 ts vaniljesukker
- Villbringebær
FREMGANGSMÅTE
- Plukke mjødurtblomster, benytt blomster delen
- Sank krusflik og skyll den i ferskvann rett før bruk
- Ha kremfløte, sukker, vaniljesukker, mjødurt og krusflik i en kjele
- La det koke i 30 minutter
- Klem ut kremen gjennom en sil i en bolle
- Ha blandingen over i dessertglass
- La den stå kjøleskap 1 time
- Ha villbringebær på toppen av dessertglasset før servering
Tid: Over 60 min
Kategori: Dessert

Om tang og tare i denne retten:
Krusflik kan brukes som fortykning i retter som serveres kalde. Tangen vil tilføre retten næringsstoffer og gjøre den velsmakende.Om tang i mat
Kilde: Ting med Tang