Kviteseidsmør med tang eller tare
Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 100 g kvitseidsmør
- 1.5 ts tørket sagtang eller butare
FREMGANGSMÅTE
- Kvitseidsmør blandes med finhakket tørket sukkertare
- Kan gjerne rulles i pølser og skjæres opp i skiver for porsjons servering
Tid: Under 20 min
Kategori: Tilbehør
Legg oppskriften i din samling Klikk på din samling
Om tang og tare i denne retten:
Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.Her benyttes tang/tare for å løfte en allerede god smak.Om en bruker sagtang blir det mindre jod innhold i retten enn om en bruker butare.Smøret kan fryses ned om en ønsker lang holdbarhet.SagtangButareOm tang og tare i matOm umamiKilder: Havforskningsinstituttet
Kilde: Oppskrift TMT