Kunnskap om bruk av tang og tare

Blæretang chips

Porsjoner 1
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
  • Sank skuddene av blæretang
  • Kutt blæretangen i biter, hvis det er store bobler (reseptakler) på blæretangen kan det være lurt å stikke hull/ kutte opp disse, eller vil det sprute i pannen
  • Varm opp kviteseidsmør i stekepannen
  • Stek blæretangen på middels varme til den er sprø
Tid: Under 20 min
Kategori: Tilbehør
Skriv ut oppskriften
Legg oppskriften i din samling
Om tang og tare i denne retten:
Blæretang og kviteseidsmør er en god kombinasjon, umami i blæretangen løfter den gode smørsmaken
Denne retten er like fin å lage ute som inne.
Tangen vil tilføre retten næringsstoffer og gjøre den velsmakende.
Blæretang
Om jod i tang og tare 
Om tang i mat 
Om umami