Tangsafari i Engelsviken

For deg som ønsker å lære om denne kortreiste og næringsrike ressursen som tang og tare er,
men mangler kunnskap og inspirasjon til å komme i gang.
Det blir teori, sanking, lage 3 rettes måltid med tang og tare, spise et deilig måltid, du får med hjem et glass med syltet tang og nybegynnerhefte.
Her trengs ingen forkunnskaper.

Få kunnskap om en lite utnyttet ressurs

For bestilling, forespørsel eller mer informasjon kontakt:  Bjorn@tingmedtang.no  

En lærerik og spennende dag

For deg som ønsker å lære om denne kortreiste og næringsrike ressursen, men mangler kunnskap og inspirasjon til å komme i gang. Her trengs ingen forkunnskaper.

Kurset varer i 4 timer og omfatter en teoretisk del og en praktisk del i fjæra hvor vi sanker ulike arter. Her er du selv med ut i vannet i gummistøvler og høster og renser. Vel oppe av vannet tilbereder vi i sammen et felles 3 retters måltid som er avslutningen på kurset. Her bruker vi av dagens fangst. 

Ta kontakt med Bjorn@tingmedtang.no for påmelding og nærmere informasjon

Dagens innhold

Kurset inkluderer:

Ny kunnskap

Spennende naturopplevelse

Et 3 retters måltid

Et glass med syltet tang

Oppskrifter

Nybegynnerhefte

Utstyrsliste blir tilsendt på forhånd

Vi har noe sakser, brodder og sankenett til utlån

Pris pr deltaker kr 1250,-

For egne arrangementer antall deltakere: 10-30

Ønsker du å vite mer eller bestille kurs ta kontakt med Bjorn@tingmedtang.no

Annen Informasjon

Ved avmelding tidligere enn 14 dager før kurset returneres hele beløpet. Ved avmelding etter dette ingen refusjon.

Vi setter opp egne kurs for de som ønsker det

Er det ønskelig med overnatting er det fine muligheter for dette i umiddelbar nærhet for opptil omkring 20 personer

På alle våre kurs og aktiviteter er det deltakelse er på eget ansvar

Dette er noen av tilbakemeldingene vi har fått

En ny «verden» har nå åpenbart seg

Forventingsfulle møtte kolleger fra Klokkerholmen leirskole til kurset Tangsafari. Vi ble godt tatt i mot.

En fin blanding av teori og praksis – hvor alt var lett presentert med stor entusiasme. En ny «verden» har nå åpenbart seg; tang og tare blir sett på med andre øyne etter prøvesmaking rett fra strandsonen.

Som finale fikk vi servert et fantastisk måltid hvor smakssansene fikk boltret seg. Herlig å «vasse i matfatet».

Kort vei fra teori til nytteverdi. Vi håper å kunne spre kunnskapen videre til besøkende på vår leirskole.

R.B.
På vegne av ansatte på Klokkerholmen

Lærte mye

Takk til dere for et flott og interessant kurs! Lærte mye –  Og nydelig mat

V.E
Kursdeltaker