Engelsviken

Engelsviken

Med lange tradisjoner innen sjømat

eNGELSVIKEN

Kun en times tid fra Oslo og med god kommunikasjon fra hele det sentrale østlandet finner du Engelsviken rett nord for Fredrikstad. Her har vi flotte kurslokaler helt ytterst på brygga med eget kurskjøkken og flott konferanserom. Vi holder også kurs i hele Norge.

Engelsviken har lange tradisjoner med sjømat og du finner den berømte fiskebutikken Brødrene Skogens Fiskehandel som er kjent for alle sine gourmet retter og fantastiske råvarer. Her ligger også Engelsviken Brygge og Fiskerestaurant samt Engelsviken Matbar som vi samarbeider med. Et idyllisk lite samfunn med nærhet til åpen sjø og gode områder langs fjæra for våre kurs.

Trenger du overnatting har vi mulighet for utleie av 2-3 rom og ellers er det kort vei til Fredrikstad med en rekke muligheter. Her finner du også idylliske gamlebyen og ikke minst en nydelig strandpromenade med et yrende liv. I område rundt finnes flere severdigheter som f.eks. Elingaard som er spennende og hvert et besøk. Det er gjesteplasser for de ønsker å ankomme sjøveien.