Sashimi med havsalat
Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 400 g laks
- 4 stk fersk havsalat - frossen kan også brukes
FREMGANGSMÅTE
- Frys ned laksen et døgn. Ta ut av fryser skjær opp i tynne skiver når laksen er halvfrossen.
- Kutt opp havsalaten i små biter og legg på fat sammen med laksen
Tid: Over 60 min
Kategori: Forrett
Legg oppskriften i din samling Klikk på din samling
Om tang og tare i denne retten:
Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen
annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.Havsalaten brukes fersk og bør kuttes i små biter. Holdbarhet i fersk tilstand vil være kort som skalldyr. Havsalat bør fryses ned om en trenger lang holdbarhet.Om tang og tare i matOm umamiKilder: Havforskningsinstituttet
annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.Havsalaten brukes fersk og bør kuttes i små biter. Holdbarhet i fersk tilstand vil være kort som skalldyr. Havsalat bør fryses ned om en trenger lang holdbarhet.Om tang og tare i matOm umamiKilder: Havforskningsinstituttet
Kilde: Oppskrift TMT