Sashimi med havsalat

Porsjoner 4
INGREDIENSER
  • 400 g laks
  • 4 stk fersk havsalat frossen kan også brukes
FREMGANGSMÅTE
  • Frys ned laksen et døgn. Ta ut av fryser skjær opp i tynne skiver når laksen er halvfrossen.
  • Kutt opp havsalaten i små biter og legg på fat sammen med laksen
Tid: Over 60 min
Kategori: Forrett
Skriv ut oppskriften
Legg oppskriften i din samling
Om tang og tare i denne retten:

Tang og tare vil tilføre retten vitaminer som i landplantene, mer mineraler enn noen
annen matvaregruppe og umami gjør retten velsmakende.

Havsalaten brukes fersk og bør kuttes i små biter. Holdbarhet i fersk tilstand vil være kort som skalldyr. Havsalat bør fryses ned om en trenger lang holdbarhet.

Om tang og tare i mat

Om umami

Kilder: Havforskningsinstituttet

Kilde: Oppskrift  TMT